Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kasvatukseni ei ole suurimuotoista, mutta pentuja kyllä syntyy useampi pentue vuodessa. Kaikki kasvattamamme koirat tunnistaa Kukkakedon-kasvatusliitteestä.

 

Kultainennoutaja, toinen pääkasvatusroduistamme on  luonteeltaan lempeä ja ystävällinen, ihana perhekoira ja rakastaa lapsia. Kasvatuksessa pyrimme luomaan terveen kannan, joka menestyy näyttelyissä mutta pystyy lähtemään lintujahtiin koska tahansa. Eli selvennettynä pyrimme terveeseen kantaan, jonka noutovietti ei ole kadonnut mutta joka menestyy ainakin kelvollisesti näyttelyrintamallakin.

 

Toinen pääkasvatusroduistamme on tiibetinspanieli, harvinainen rotu virtuaalimaailmassa. Tiibetinspanieleille ei ole rodunomaista lajia, kaikki lajit menevät. Koska tiibetinspanieli oli alun alkaen luostareiden seurakoira, viihtyy tiibetinspanieli seurakoirana mainiosti. Pyrimme kasvattamaan terveen ja hyvin näyttelyissä menestyvän linjan.

 

Meiltä löytyy myös muiden rotujen edustajia, joten kyllä muitakin rotuja syntyy, jos tekisi mieli Kukkakedon bordercollieita tai vaikkapa siperianhuskyja.

 

Olen listannut alle suunnitellut pentueet, mahdollisen syntymäajankohdan ja rodun. Enemmän infoa pentueesta, kun pentue lähenee. Mitä alempana pentue on, sitä lähempänä pentue syntyy.

Tibetan Moment x Tikkakummun Hiirenkorva

Tämä pentue  tulee syntymään aikaisintaan kesällä 2018. Rotuna tiibetinspanieli.

 

Incide Kulje Mun Varjona x Irelia on Loving Her Breeding

Bordercollieita on tulossa, mutta milloin? Jos itse saisin veikata, sijoittaisin pentueen jonnekkin maalis-huhtikuuhun 2018

 

Golden Dream x Golden I will win you

Kulstuja, kultsuja, kultsuja. Kaksi kultsua, voilla on ehditty harrastaa yhtä ja toista. Veikkaan pentuetta alkuvuoteen 2018.

 

Tibetan Sand in the eyes x Tibetan the Light of the Sun

Luostarikoiria, eikun siis tiibetinspanieleita. Tämä pentue syntyy jossain vaiheessa joulukukuta, ja vielä mahtuu kaksi (2) varausta. Linkki

©2020 Kukkakedon Kennel - suntuubi.com