Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tänne kuuluvat:

-hoitopyynnöt

-pentueilmoitukset

-asialliset jutut

-kehut

-asialliset palautteen annot

-kisakutsut

-ilmoitus tuloksista

 

Tänne eivät kuulu:

-mainokset (niille on oma kirja)

-hoitotarinat (ne kirjoitetaan kaappeihin)

-epäasialliset jutut

-K16-kama

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Enyo
Kotisivut: http://vknoone.suntuubi.com/?cat=144&

19.03.2019 11:22
Kevään pentubuumi, läjä Quarterbackin bordercollie-pentueita ilmoilla!
Nyt olisi tyrkyllä jopa neljästä yhdistelmästä pentuja Quarterbackissa näin alkaneen kevään kunniaksi! On enemmän ja vähemmän suvullisista yhdistelmistä, työ- ja/tai show-linjaisia.

Ensitöikseen kotisivut-linkki vie vanhaan osoitteeseemme, koska uudessa ei mahdollisuutta vieraskirjaan ole. Ja sieltä käsin käydään kaikki pentuvaraukset.
Linkin takaa löytyy yhdistelmät pentuesivuineen, joten eikun vaan kurkkaamaan!
(+Pentujen sivuille linkitetään Quarterin uusi osoite mikä löytyy viekkusivulta, ei vanhaa).

Kaukametsän Pakolaiset-pentue | s. 31.03.2019
Foundness Backstay x Calligram Xu

Nalle Puh-pentue | s. 04.04.2019
Quarterback Ole Smoky x Borislav Yacci le Seòladair

Lautapelit-pentue | s. 09.04.2019
Guthrun Unreeve Norsel x Quarterback Human Error

Game of Thrones-pentue | s. 15.04.2019
Vindkraft Highway Unicorn x RX Rump Shaker

Jos jostakin/joistakin pentueesta kiinnostaa vähänkin paimenlapsi, niin viestiä vieraskirjaan! <3

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

22.09.2018 16:06
Hei! En valitettavasti pysty tekemään teille arvostelua epäaktiivisuutenne takia. Jos joskus palailette, tervetuloa lähettämään hakemusta uudestaan.

- alba

Nimi: Yuri
Kotisivut: http://antikaur.suntuubi.com

29.07.2018 21:26
Hei,
Alattako te meiän kanssa linkinvaihtoon?

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=45

29.07.2018 18:49
Lämpimät terveiset Young Foreverista!

Ensinnäkin, pentuasiaa. Yofoon ollaan astuttamassa toista saksanpaimenpentuetta, vanhempina ihastuttavat Creep ja Uni. Penskat syntyvät 24.08, ja siihen asti niitä on aikaa varailla (elleivät kaikki pennut mene jo sitä ennen).

Toisena asiana tälläinen wannabe-hyvä-yhteistyökirje, hahah.
Kenneliin kuuluu nyt hyvää, pennut ovat kasvaneet hurjaa vauhtia, ja nyt tänään sain aikaiseksi taas ilmoiteltua pentuja kilpailuihin. Valitettavasti yhden omista kasvateistamme joudun hakemaan itselleni, sillä sen varaaja ei vielä kahden kuukaudenkaan jälkeen ole sivuja tehnyt. Loki pääsee sitten asustelemaan veljensä ja vanhempiensa luokse. Lisäksi kennelin ulkoasu on vaihtunut (taas kerran, hups), vaikka edellisestäkin tykkäsin. Teema on tällä hetkellä enemmän tuollainen söpöstely, kun itsellekkin on tälläinen söpöilyvaihe tullut.

IRL menee semi hyvin, koulut alkaa kohta ja onhan se ihan mukava päästä näkemään kavereita pitkästä aikaa. Loma on mennyt tosi nopeasti, ollaan tehty paljon perheen kanssa yhdessä, kun taas koulun aikaan ei niin paljon ehditä. Lisäksi odotan kovasti vielä kesän lopussa olevaa kconia, joka on oikeastaan alle viikon päästä. Siellä pääsee näkemään nettikavereita, osallistumaan cosplay kilpailuun ja random dance gameen.

Hyvää loppukesää ja koulunalkua!

-Hyun

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

29.07.2018 00:27
Kenelinne vaikuttaa hieman epäaktiiviselta, joten päätin tulla kyselemään mikäli olette vielä kiinnostuneita yhteistyöstä. Pyydän että mikäli tahdotte yhteistyötä jatkaa, tulisitte siitä meidän viekkuun ilmoittelemaan viimeistään 31.8.
Mikäli teistä ei mitään kuulu, poistan teidät yhteistyölistalta (joskin uudestaan saa tulla tietenkin kyselemään mikäli vielä haluatte yhteistyötä, ettekä tuohon mennessä ehtinyt ilmoittaa)

-Hyun

Yksityinen viesti

24.07.2018 11:12

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

15.07.2018 10:29
Valitettavasti Kukkakedon kennel on osoittautunut epäaktiiviseksi, joten joudun poistamaan teidät yhteistyölistaltamme.

Vastaus:

Selvä. Tiedämme olleemme epäaktiivisia

Nimi: Eve
Kotisivut: http://eveliina007.suntuubi.com/?cat=7

21.06.2018 21:39
Ketunkolon kennel järjestää 1.7.2018 epävirallisen näyttelyn. Tervetuloa ilmoittamaan koiria ja kisaamaan. Valitettavasti tiedot löytyy Blogista. En osaa tehdä tämmösii hienoja sivuja niinku sä.

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

31.05.2018 14:34
Heips vaan ja hännänheilutuksia!

On Toukokuun yhteistyökirjeen aika (vähän viimetinkaan mutta mikäs siinä !

Kennelillä menee hyvin, kisoja on nyt järjestetty ja kesäkuu alkaakin sopivasti hyötykoirakisojen tuloksilla! A-pennut on luovutettu omistajilleen, vaikkakin yksi pennuista vielä odottaakin hakijaansa. Kaikki olivat oikein terveitä ja iloisia penskoja, ja varmasti pärjäävät tulevaisuudessa hyvin kisoissa ja näyttelyissä, mihin omistajat nyt haluavatkaan niiden kanssa osallistua.

IRL-puolella menee ihan hyvin, koulu loppuu kahden päivän päästä (loppuisi jo huomenna mutta orkesterin kanssa menen soittamaan vielä ysien päättöjuhlaan). Lauantaina tai sunnuntaina varmaan vietetään äidin sukulaisten kanssa mun synttäreitä vähän myöhässä (20. päivä oli oikeasti) kun ei olla oikeen ehditty. Lisäksi pääsen toivottavasti näkemään hyvää nettikaveriani, en malta odottaa!

Toivottavasti sielläkin menee hyvin, pitäkää hauska kesäloma!


-Hyun ja paimenlapset

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

28.05.2018 20:01
28.05.2018
Toukokuun yhteistyökirje ✎

Terve vain kaikille ilopillerilauman elämän seuraajille! Viimeisimmästä kirjoittamastani kirjeestä on todellakin jo aikaa, viimeksi taisin kirjoitella lokakuussa..? (O.o), joten eiköhän ois jo aika seuraavalle... Joystormissa oli nyt pidemmän aikaa hiljaiseloa, mutta I'm back to bisnes ja ois tarkoitus saada koiria kisautettua, että saadaan seuraava pentue tulille. Hoitajatkaan ei oo olleet mitenkään erityisen aktiivisia, osan kohdalla varmasti johtuu mun hiljaisuudesta, mutta osa ei ole kirjoittanut edes ensimmäistä tarinaansa vielä. Toivon todella, että nyt kun oon tehnyt paluuni niin saan lisää aktiivisia hoitajia!  Joystormissa on myös luovuttu ominaisuuspisteitä, sillä oon kunnianhimoinen kisaaja ja tahtoisin koirille valionarvoja, minkä taas pisteet esti suurimman osan kohdalla...

Peruskoulu alkaa vihdoin olla ohi, kuten kaikki stressi siinä samalla. Kesälomaa oon odotellut ahkerasti siitä lähtien, kun se loppui edellisen kerran, joten sekin on toivottu vieras. Seuraava asia mitä pitää stressata on se, pääsenkö haluamaani lukioon!  Kävin tässä juuri viime viikolla Ranskassa koulumme ranskan ryhmän kanssa ja siellä oli kyllä nättiä, oltiin aika lähellä Alppeja ja näkymät oli huikeat.

Hyvää kesää, näemme yhteistyökirjeen merkeissä seuraavan kerran toivottavati kesäkuussa!

- Dee ja ilopillerit

Yksityinen viesti

22.05.2018 00:50

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/?cat=28

28.04.2018 21:01
Hei vain Tiitu ja karvaturrit!

On Young Foreverin ensimmäisen yhteistyökirjeen aika!
Huhtikuu on lähtenyt hyvin käyntiin, ollaan osallistuttu moniin kisoihin, ja koirat on saanut hyvin tuloksia. Omiakin kisoja ollaan järjestämässä. Tällä hetkellä ne nyt junnaa vFCI:n tarkastettavana, mutta toivottavasti ne nyt pian saataisiin järjestettyä, ettei taas tarkastus veny niin että VIP ehtii mennä.
Lisäksi tulossa on myös ensimmäinen pentue, joka astutetaan 30.04. (linkki pentuesivulle Kotisivut-kohdassa). Rotuna on tietenkin ihana saksanpaimenkoira, vanhempina Aura ja Creep joiden kummankin meriittilistalla on muutama merkintä, ja kisatuloksia pystyy katselemaan niiden sivuilta. Pennut syntyisivät 10.05, ja luovutettaisiin varaajille 20.05 (eli mun syntymäpäivänä, wuhuu).

Irl-puolella menee semi-hyvin, tulee olemaan kiireistä sillä soitan pian huilulla ensimmäisen tutkinnon läpi, ja siihen littyy paljon ylimääräisiä harjoituksia. Lisäksi koulusta musiikkiluokan puolesta on konsertteja kuoron kanssa, sekä koulun juhlissa esiintymistä niin oman luokan kanssa kuin sinfoniaorkesterin ja valinnaislaulun puolesta. Joka tapauksessa minulla on aina aikaa tarkastaa kennel läpi päivittäin (jos sitä nyt päivittäiseksi voi sanoa kun joskus menee illan ja yön puolelle), joten sen kannalta ei ole mitään ongelmaa

Toivottavasti täälläkin menee hyvin!

(oli nyt samalla pentueilmoitus hehe)

-Hyun

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

25.04.2018 21:39
Lämpimät terveiset Sateenkaaritaivaasta, rakas yhteistyöläinen!

On vihdoin koittanut aika huhtikuun yhteistyökirjeen, jonka kirjoittaminen on omien kiireiden takia siirtynyt aina vain pidemmälle ja pidemmälle. Osin siksi kirje tulee tähän kellonaikaan juuri tänään, koska nyt mulla sattui olemaan aikaa ja inspiraatiota kirjoittaa tämä

Kennelin arki rullaa mukavasti eteenpäin, sain järjestettyä elämäni ensimmäiset viralliset kilpailut viikonlopun aikana. Oon alunperin aina stressannut, että teen jotain väärin, mutta kaikki meni onneksi hyvin. Olihan siinä paljon säätöä ja stressattavaa, kun osallistujia oli paljon ja säännöt kisojen järjestämisen suhteen oli tosi tarkat, mutta selvisin siitä, ja innolla olen jo suunnittelemassa, milloin Sateenkaaritaivaassa voisi seuraavat kisat järjestää  Myös uusin pentue, D-pentue on saatu ajallaan maailmaan, syntymäaika oli 15.4. ja pentujen varaajille ilmoitinkin asiasta jo aiemmin. Kaiken hälinän keskellä unohdin vaan senkin asian hetkeksi ja siksi ilmoitus tuli varaajille aika myöhään. Hoitajille järjestin pääsiäisenä oman leirin ja siitä positiivista palautetta saaneena innostuin suunnittelemaan sellaisia lisää ja mietinkin, josko heille kesällä sitten taas ehtisin vaikka vähän pidemmänkin leirin järjestää, niin olisi hoitajillekin jotain vaihtelua ja kivaa tekemistä, josta kirjoittaa tarinoita.

IRL-elämä on mulla ollut aika hektistä viimeiset muutaman viikon, kun viime viikolla oli soteli-alan esivalintakoe ja siihen aloin lukea noin 2-3 viikkoa ennen koepäivää, heti kun vaan aineistot sain käsiini. Huomenna olisi vielä yliopistojen VAKAVA-koe, johon oon oikeestaan lukenut vaan viikon ajan ja stressaa vähän, miten se menee. Jos tässä nyt hyvin käy, niin kesällä saattaa sitten olla neljänä päivänä peräkkäin pelkkiä pääsykokeita. Huono puoli vaan on se, että ne kokeet osuu ajalle, jolloin oon isosena rippileirillä enkä tiedä, miten leirin vetäjät sen ottaa, jos joudun monena päivänä poistumaan leiriltä omien menojen takia. Sen tiedän jo nyt, että leirille menoa en aio perua, kun oon sitä jo tammikuussa olleesta ensimmäisestä leiripätkästä asti odottanut ja haluan tavata niitä ihmisiä, ja toisekseen tarvin rahaa, jos syksyllä tulee opiskelemaan lähdettyä ja siitä leiriviikosta kuitenkin maksetaan ihan hyvin. Siksi osittain toivon, että huominen koe menisi vähän "ei niin hyvin", koska viime viikon kokeen tulosten perusteella soteli-alan opintoihin pääsystä on toivoa ja täten ainakin yksi riparille ajoittuva kutsu olisi tulossa enkä tiedä haluanko useampaa, kun sitten olisi taas hirveä koestressi monta päivää... Ja tosiaan, tämän pitkään kestäneen pääsykoestressin lisäksi yo-juhlat stressaa, kun kaikkea pitää järjestellä ja on enää vain vähän reilu kuukausi aikaa.

Muuta kerrottavaa ei taida olla, toivon vaan, että saan elämäni järjestykseen. Pahoittelut vielä kirjeen viivästymisestä ja myöhäisestä kellonajasta viestin suhteen. Olisi kiva kuulla silti teidänkin kuulumisia! <3

- Ushma

Vastaus:

Mukava kuulla!

Nimi: Hyun
Kotisivut: http://youngforever.suntuubi.com/

11.04.2018 08:00
Hei!
Sattuisiko teitä kiinnostamaan yhteistyö kennelimme, Young Foreverin (tai tuttavallisemmin YoFo) kanssa?
Vastausta mieluiten meidän suuntaan

Vastaus:

Vastailimme viekkuunne

Nimi: Anarchy

02.04.2018 18:02
http://kennelkukkaketo.suntuubi.com/?cat=35

Minne mahtoivat jäädä näiden kisojen tulokset?

Vastaus:

Kiitos kun huomaist. Nyt on ollut nii paljon kokeita ja kiirusta, niin jouduin perumaan tuon kisan.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=139&lang=fi

30.03.2018 17:23
Virallista agilityä Sateenkaaritaivaassa 22.04.2018!

Vastaus:

Ilmoittaudun lähempänän ajankohtaa

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/?cat=106&lang=fi

10.03.2018 13:46
Tervehdys, rakas yhteistyöläinen!

Tulin vain ilmoittamaan, että vaikka yhteistyökirjeessäni olikin virhe ja D-pentueen astutuspäivän siinä vahingossa siirsin kuukauden myöhemmäksi, niin asia ei kuitenkaan niin ole. Sateenkaaritaivaan uuden pentueen aika on koittanut tänään ja astutus on tapahtunut, joten pentuja on tulossa! Rotuna toimii toinen kasvattirotumme shetlanninlammaskoira ja vanhempina upeat yksilöt Lei ja Kola. Tarkempaa tietoa löydät pentuesivulta, jonne sun pitäisi päästä suoraan Kotisivut-kohdan linkistä! Käythän siis tutustumassa pentueeseen tarkemmin ja varaamassa oman pienokaisesi, mikäli kiinnostuit?

Vastaus:

Kiitos korjauksesta!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

06.03.2018 20:24
Lämpimät terveiset Sateenkaaritaivaasta, rakas yhteistyöläinen!

On koittanut maaliskuun yhteistyökirjeen aika, ja samalla aika päivittää kuulumisia, kun ne ovat taas taineet jäädä hieman väliin. Sateenkaaritaivaassa menee hyvin, koirat varttuu ja nauttii elämästään ja yhden uudenkin pennun olen tässä taas vaihteeksi meille varannut. Olen myös suunnitellut Sateenkaaritaivaan seuraavan pentueen valmiiksi saakka ja astutuspäivä onkin tuossa 10.4., eli lauantaina. Rotuna toimii toinen kasvatusrotumme, shetlanninlammaskoira, ja vanhempina toimivat Auringonlaskun kasvatti Kola ja Sateenkaaritaivaan oma kasvatti Lei. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, pentuja on pian tulossa ja astutuspäivän jälkeen avaan pentuesivun, jonka jälkeen halukkaat pääsevät varaamaan shelttivauvoja itselleen ^^ Yhteistyökenneleille ilmoitetaan asiasta luonnollisesti etukäteen, jotta teistä halukkaat pääsevät tekemään ensimmäisenä varauksia. Jotkut epäviralliset kisatkin olen ajatellut jossain vaiheessa kevättä tai lähempänä kesää järjestää, mutta ensin haluan saada kennelin pentutohinan alta pois.

IRL mulla on mennyt tosi hyvin nyt, kun olen jäänyt lukulomalle ja saanut vähän hengähtää. Samalla oon saanut enemmän aikaa keskittyä kenneliin, joten olen pystynytkin tekemään sen eteen niin paljon kaikkea. Ensi viikolla on kuitenkin taas kahdet kirjoitukset luvassa ja sen jälkeen vielä kahdet parilla seuraavalla viikolla, mutta sitten se urakkakin on ohi ja jäädään odottelemaan, josko se valkolakki sieltä tulisi. Yhteishakukin alkaa ensi viikolla, joten kouluihinkin on tarkoitus hakea ja odotella sitten, josko johonkin pääsee sisään  Muuta kerrottavaa mulla ei taida sitten ollakaan, joten pidetään tää lyhyenä. Haluan vaan toivottaa oikein mukavaa alkukevättä teille yhteistyöläisille, toivottavasti teidänkin kuulumisia pääsen omasta postiluukustani lukemaan

- Ushma ja Sateenkaaritaivaan haukkulauma

Vastaus:

Kiitos yhteistyökirjeestä!

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://vksatakielen.suntuubi.com/?cat=16

03.03.2018 19:52
Virallista tokoa Satakielessä 20.3!!

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/

12.02.2018 15:03
Hei! Yhteistyö sopii oikein hyvin, lisään teidät yhteistyölistalle

Vastaus:

Teidätkin on jo laitettu listalle

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

20.01.2018 13:42
On vihdoinkin koittanut aika Sateenkaaritaivaan tammikuun yhteistyökirjeen!

Haluan heti alkuun toivottaa hyvää alkanutta vuotta hieman myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Tarkoitukseni on ollut kirjoittaa tämä kirje jo paljon aiemmin, mutta aina on ilmennyt jotain esteitä enkä yksinkertaisesti ole ehtinyt. Mutta en ala tässä siitä sen kummemmin jaarittelemaan, vaan mennäänpä suoraan asiaan.

Kennelin uusi vuosi on alkanut oikeastaan ihan hyvin, sillä uusia hoitajia on vielä joulukuun aikana tullut muutamia ja kaikki heistä ovat osoittaneet kunnioitettavaa aktiivisuutta, josta koirat saavat nauttia toivottavasti pitkään tänäkin vuonna. Lisäksi joulukuussa syntyneet C-pentueen bordercolliet ovat lähteneet maailmalle, kukin omaan kotiinsa. Kuulumisia ei sieltä suunnalta toistaiseksi ole tullut, mutta uskoisin pentujen kotiutuneen ihan hyvin ja ainakin kenneliin jääneellä Sindi-neidolla on toistaiseksi sujunut hyvin. Lunallahan luovutus ottaa lujille, vaikka yksi pennuista jäikin kotiin, sillä onhan omista lapsista luopuminen toki rankkaa. Olen ehtinyt tässä jopa suunnitella tälle vuodelle uutta pentuetta, joka tulee olemaan rodultaan shetlanninlammaskoira, mutta tarkempaa ajankohtaa ei ihan vielä ole tiedossa. Luultavasti kuitenkin alkuvuodesta tai viimeistään kesällä pentuja olisi tulossa ^^ Muuten kennelin arki rullailee aika lailla samaa tahtia, mitään uutta ei ole juuri tapahtunut. Joitakin kisojakin olen harkinnut taas jossain vaiheessa järjestäväni, mutta niistäkin ilmoittelen tietysti tarkemmin sitten, jos sellaisia saan aikaiseksi järjestää.

IRL-elämässäkin uusi vuosi on alkanut suht sujuvasti, olin heti vuoden alusta synttäreideni jälkeen muutaman päivän rippileirillä isospuuhissa ja voin sanoa, että hauskaa oli! ^^ Ikävä tietysti sinne on, mutta onneksi heti kesäloman alusta jatketaan viikon mittaisella toisella leiripätkällä saman porukan kanssa, eli sitä odotellessa sitten  Koulussa ei ole vielä hirveästi stressiä onneksi ollut, mutta kuun lopulla alkaa tulla preliminäärit kevään kirjoituksista eteen ja sen jälkeen polkaistaankin potkiaisten ja penkkareiden kautta lukuloma käyntiin ja aletaan valmistautua vielä viimeiseen rutistukseen. Toivottavasti se kauan kaivattu valkolakki sieltä tulee, niin pääsee jotain uutta etsiskelemään lukion jälkeen

Muuta kerrottavaa mulla ei oikein taida ollakaan, joten pidemmittä puheitta päätän kirjeeni sitten tähän. Mukavaa vuoden jatkoa teille, toivottavasti teilläkin on mennyt hyvin! <3 Odotan jo teidänkin kirjettänne, mikäli ette sellaista ole vielä ehtineet kirjoittaa

Ushma ja hännänheiluttajat

Vastaus:

Mukava kuulla!

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/?cat=48

03.01.2018 10:29
Villisieluun syntyyn viimein ensimmäinen pentue! Rotuna toimii kaikille tuttu bordercollie, josta on moneen menoon. Tule varaamaan oma paimenlapsesi!

Vastaus:

Kiitos tästä ilmoituksesta, valitettavasti jätämme nyt välistä, mutta ehkä ensi kerralla.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

22.12.2017 14:06
Sateenkaaritaivaan kisapäivän tulokset ovat nyt tulleet, käythän kurkkaamassa, miten kasvattisi pärjäsivät? ^^ Pahoittelut parin päivän viivästyksestä.

Vastaus:

Ei mitään

Nimi: Tiitu
Kotisivut: http://klinikkay.suntuubi.com/

20.12.2017 19:09
Hei!
Tulin leikkaamaan irti Uffen kasvaimen.

Uffen nukutus ei ollut ihan yksinkertaista, mutta parilla namupalalla siitä selvisi. Leikkaus onnistui moitteetta, ja Uffe on terve jouluun mennessä.

Hyvää joulua sinulle!

1x kasvaimen poisto 30v€
Matkakulut 25v€
Yhteensä: 55v€
Eräpäivä 27.12.2017

Vastaus:

Kiitos!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

18.12.2017 19:00
Yhteistyön kunniaksi tulin myös ilmoittamaan, että Sateenkaaritaivaassa järjestetään epävirallinen kisapäivä 20. joulukuuta. Vielä ehdit osallistua, jos kiinnostaa, sillä viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna.

Vastaus:

Kiitos tiedosta

©2020 Kukkakedon Kennel - suntuubi.com