Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa tutustumaan hoitajatoimintaamme!

 

-Hoitotarinoita voi kirjoittaa päivässä niin monta kuin mieli tekee.

-Alussa sinulla voi olla vain yksi hoidokki, määrä kasvaa aikanaan

- Kun aloitat hoitamisen saat 200v€ jolla pääsee hyvin alkuun, ensimmäisestä hoitotarinasta saa bonusta +50v€. Muistathan käydä hoitamassa vähintään kerran kolmessa kuukaudessa, muuten suljen kaappisi (se on mahdollista saada takaisin!). 

-Jos lopetat hoitamisen, ilmoita siitä!

-Annan joskus palautetta hoitotarinoista. Useimmiten huomautan virheistä, jotta hoitaja pääsisi kehittymään kirjoittamisessaan ja tarinoissaan! Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tarina olisi mitenkään huono! :)

-kennelissä sama vuodenaika kuin "oikeassa elämässä", eli tällä hetkellä KEVÄTTALVI -> et voi kirjoittaa, että lähdit kesävaatteissa ja aurinko paistoi taivaalta, lämmintä yli 20 plussan puolella

 

Näin pyydät hoidokin ja teet hoitotarinan

Näin pyydät hoitokoiran:

Etsi haluamasi koira, mene sivuille varmistaakesi, ettei koiralla ole jo hoitajaa. Kun löydät haluamasi koiran, lähetä ilmoitus vieraskirjaan.
 

Hoitotarinan tekeminen:

Kirjoita mahdollisimman pitkiä tarinoita, kannattaa myös kertoa saapumisesta ja lähtemisestä. Toisia koiria ja oitajia voi tarinassa käyttää, mutta et voi esim. lenkittää tai kuivata toisen hoitokoiraa.
Huomiothan että sinun pitää ensin ostaa harjoja ja varusteita ennen kuin voit harjata tai kouluttaa koiraa. Ensiksi voit toki harjata, lenkittää ja kouluttaa kennelin namupaloilla, harjoilla ja hihnoilla, mutta enint. kuukauden ajan. Sen jälkeen koiralle onostettava oma hihna, namupaloja ja muita varusteita.
Tarinoissa olisi hyvä olla kuvailua ja myös tarkkaa kerrontaa.
Jos lenkitit niin kerro mitä tapahtui. Ei näin: Kävin lenkittämässä Suloa kaupungissa. Kirjoita esim. mitä kuulit ja mitä näit, alkoiko Sulo haukkumaan jotain, karkasiko se ym. (käytä siis adjektiiveja)

Huom. Koira tai kukaan muu ei saa kuolla hoitotarinoissa!

Hoitotarinasta saa 15-100v€/tarina riippuen tarinan pituudesta ja sisällöstä.

©2020 Kukkakedon Kennel - suntuubi.com